Contact en Bestellen

Contact & Bestellen

Een beeld uit de collectie bestellen

Alle beelden uit de collectie zijn te koop, tenzij anders aan gegeven. U kunt hiervoor vrijblijvend contact opnemen via onderstaand contactformulier. Vermeld hierbij de titel en het nummer van het beeld waarvoor u belangstelling heeft. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je steunt hiermee ook een goed doel , want van de opbrengst gaat 20 % naar het werk van World Vision. Een hulporganisatie die wereldwijd de oorzaken van armoede en onrecht aanpakt en hierbij vooral gericht is op kinderen in noodsituaties.

De beelden kunnen worden opgehaald in Loppersum (prov. Groningen) of, in overleg, in de regio worden bezorgd. Alle geboetseerde beelden zijn uniek, handgemaakt en gesigneerd, ze zijn echter niet of minder geschikt om in de buitenlucht te plaatsen.

In opdracht laten maken?

Zit uw favoriete vogelsoort niet (meer) in de collectie? Heeft u speciale wensen?

Omdat alle geboetseerde beelden uniek worden gemaakt, is er – binnen realistische grenzen – dus veel mogelijk.

Neem in dat geval gerust, geheel vrijblijvend, contact op via onderstaand formulier en ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

Overige vragen?

Stel ze gerust via onderstaand contactformulier.

Bestel- & Contactformulier

Volg ook mijn weblog ‘Krijnsels’ met mijn natuurfoto’s, – verhaaltjes, gedichten en mijmeringen via www. krijndijkema.nl